Carlsberg gir belønning til lojale kunder av Carlsberg Gold

Filed under: Nyhetshjul,Øl Nyheter,Øl Verden |

Carlsberg gir belønning til lojale kunder av Carlsberg Gold

[ad#160]Carlsberg, Malaysias mest foretrukne ølmerke har lansert en eksklusiv kampanje for å belønne sine lojale kunder som har drukket Carlsberg Gold i de siste 2 årene. Fra 16. august 2010 til 30. september 2010, kan forbrukerne kjøpe Carlsberg Gold Quart og samle på korkene for så å innløse de i en eksklusive Carlsberg Gold bag eller en Carlsberg Gold paraply.

Dette eksklusive tilbudet er for å feire de to årene siden lanseringen av Carlsberg Gold i Malaysia. «Vi har hatt en fantastisk suksess siden Carlsberg Gold ble introdusert i markedet og vi vil takke våre kunder for en så sterk støtte, sier Søren Ravn, administrerende direktør i Carlsberg Malaysia. «Carlsberg Gold har en unik kvalitet som enhver forbruker på jakt etter en annerledes øl»

Carlsberg Gold ble opprinnelig introdusert som en begrenset øl i 2007 for å feire 160 års jubileet for Carlsberg. Som en del av et ønske om å skape et førsteklasses kvalitets øl rik på smak, har Carlsberg Gold siden fått stor anerkjennelse for sin overlegne kvalitet og smak. På grunn av stor etterspørsel fra forbrukerne, ble Carlsberg Gold lansert i 2008 som et permanent produkt under Carlsberg paraplyen.

Carlsberg gir belønning til lojale kunder av Carlsberg Gold

Carlsberg har lenge vært et foretrukket merke av malaysiere, etter å ha vært det mest solgte ølmerket i Malaysia de siste 10 årene. I år kan også Carlsberg legge til utmerkelsen for å få tildelt Gull i Putra Brand Awards for «Most Preferred Beer Brand» og Reader’s Digest er «Mest Trusted Brand Award 2010», en utmerkelse Carlsberg har vunnet i 12 sammenhengende år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *