Carlsberg Non-Alcoholic, et nytt og stilfullt øl uten alkohol

Filed under: Nyhetshjul,Øl Norge,Øl Nyheter |

carlsberg-non-alcoholic

Fra 1. februar er Carlsberg Non-Alcoholic å finne i butikkene. Med denne nyheten håper Ringnes på å bidra til at nye forbrukergrupper fatter interesse for alkoholfritt øl. I tillegg smaker den veldig godt. Dette er et meget godt drikkealternativ til både middagen og til fest.

– Jeg tror Carlsberg Non-Alcoholic kan treffe en yngre målgruppe, i tillegg til forbrukere som ikke drikker alkoholfritt i dag. Det nye designet tar seg bra ut både i hånden og på bordet, og ligner den kjente profilflasken til Carlsberg.

Carlsberg Non-Alcoholic er, i motsetning til all annen øl klasse A i Norge, av-alkoholisert. Det vil si at ølet er blitt brygget helt ut og alkoholen fjernet etter at brygget er blitt et fullverdig øl. Dette gir Carlsberg Non-Alcoholic en lettdrikkelig og forfriskende smak uten mye bitterhet. En smak som har gjort det særdeles bra i forbrukertester.

I andre land der produktet er lansert er Carlsberg Non-Alcoholic blitt tatt veldig godt imot i. Vi tror potensialet for alkoholfrie varianter er betydelig i Norge. Selv om Munkholm går veldig bra, og fortsatt kommer til å være vårt viktigste alkoholfrie øl, har vi tro på at Carlsberg Non-Alcoholic vi løfte hele kategorien, sier markedsdirektøren.

Jeg kommer tilbake med en kommentar når den har blitt smakt på 😉

De mest populære søkene:

2 Responses to Carlsberg Non-Alcoholic, et nytt og stilfullt øl uten alkohol

 1. Hei! Jeg kjøpte denne ølen i går. Og på baksiden står det 0,5 vol% da er det jo alkohol i den da?? Eller?

  Maja
  15/04/2011 at 12:38
  Svar

  • Hei, Øl er et levende produkt, og derfor er det tillatt med et avvik på +/- 0,5 prosent i forhold til den alkoholprosenten varen er merket med. Alkoholprosenten skal under ingen omstendigheter overstige den øvre grensen for alkoholfritt øl som er 0,7 prosent.

   Hvis du er usikker kan du prøve å regne litt på promillekalkulatoren som du finner på denne linken: http://www.dinside.no/219513/promillekalkulatoren

   admin
   15/04/2011 at 16:09
   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *