Coca-Cola og Ball går for det siste innen interaktiv emballasje med sine nyeste bokser

Filed under: Brus Verden,Mineralvann,Nyhetshjul |

Coca-Cola-and-Ball-interactive-med-ny-boksCoca-Cola og Ball lanserer en ny high-tech boks som er designet til å klare å håndtere den nyeste trenden innen interaktiv emballasje, målet er og fanget oppmerksomheten til de yngste forbrukerne.

Den nye Coca-Cola boksen kommer med en Quick Response (QR) kode som fungerer slik at når du bruker din smarttelefon til og skannet QR koden (med telefonens kamera) tar nett leseren på telefonen deg direkte til en «Coke Music Portal» på Internett.

Dette gjør at produsenten kan kommunisere direkte med unge forbrukere, som en stor og viktig målgruppe for boks-markedet.

Augmented reality

Coca-Cola samarbeid også tett med Ball som nå nylige lanserte en «Augmented reality» (AR) kampanje i Tyskland. Dette i samarbeid med Zurheide som er en forhandler som opererer med flere Edeka dagligvarebutikker.

Dette vil gi nye muligheter som kan utnytte potensialet til smart telefoner. Det hele styres av en programvare (junaio) og du trenger bare å peke med smarttelefonens kamera på en annonse og programvare vil gjenkjenne dette og vise deg en video tilbake med melding fra produsenten.

Denne typen emballasje krever ikke en QR-kode. I stedet blir det aktivert av forhåndsdefinerte elementer som for eksempel et bilde eller en logo på produktet.

Denne teknologien er en interessant måte å møte forbrukeren på gjennom flere sanseopplevelser som hørsel, smak og det visuelle.

Teknologien kan også tilby andre fordeler som for eksempel tilgant til informasjon om sine forbrukere og deres vaner.

Kodene er lett sporbar slik at informasjon kan vise for eksempel i hvilke områder geografisk hvor produktet selger godt og i hvilket området det ikke slår an så godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *