“Drunk, You’re a Fool” oppfordrer folk på fest i Finland til å drikke med måte.

Filed under: Media,Nyhetshjul |

Den finske organisasjonen av bryggerier og drikkevare produsenter har fornyet sin «Drunk, You’re A Fool»-kampanje, som har som mål å få igang en debatt om finsk drikke kultur og oppfordrer folk til å nyte alkohol på en ansvarlig måte.

Den nye kampanjen ble lansert 26. april 2010 og er rettet spesielt mot feststemte 18 til 30-åringer. «Drunk, You’re A Fool» kampanjen blir vist i TV-og utendørs-annonser, og kampanjens nettside søker å lære og informere gjennom et format som appellerer til unge mennesker.

Drunk, You’re a Fool

«Til dags dato har Finland forsøkt å redusere de negative virkninger av alkohol hovedsakelig med tungt skattlegging av alkoholholdige drikkevarer, som regulerer deres tilgjengelighet og fastlegge begrensninger, for eksempel på sin markedsføring. Moderat beskatning og regulering har en rolle å spille i våre fremtidige alkoholpolitikk, men vi bør også fokusere like mye på å lære folk om hvordan å nyte alkohol på en ansvarlig måte. Slik informasjon kan bidra til å redusere skader som blir forårsaket av alkohol. Det er enklest for unge voksne til å endre sine vaner og lære seg å drikke i moderate mengder, » sier Kallio, administrerende direktør i det finske forbundet for brygging og Soft Drinks Industry.

Den tidligere «Drunk, You’re A Fool» kampanjen som ble gjennomført i 2007-2008 var svært vellykket. Kampanjens Internettsiden ble besøkt 500 000 ganger og kampanjen vant flere priser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *