Hennessy lanserer en “limited edition” flaske i hyllest til 200-årsdagen for uavhengigheten i Mexico

Filed under: Annen Drikke,Konjakk,Nyhetshjul |

Elegant presentert og hver flaske nummerert, pakket i en lekker gave eske som illustrerer Hennessys stolte arv i Mexico. Både flasken og esken inneholder det offisielle «Mexico 2010» logoen.

Hennessy lanserer en “limited edition"

Lansering vil foregå den 26 til 30. juli med den meksikanske fotball-legende Luis Hernandez. Det vil foregå feiringer også i Los Angeles, San Jose, Chicago og Houston som også vil ha en spesiell lanseringsfest i forbindelse med den nye og spesielle emballasjen, samt nye oppskrifter og muligheter for å få et intervju med Hernandez og Hennessys ledere.

«Det er Hennessy privilegium å få være del av Mexico’s rike kulturarv og kulturell feiring, sa Manny Gonzalez, direktør for Hispanic som driver markedsføringen for Hennessy. «Hennessy var valget for 200 år siden som mexicanske soldater og sivile brukte til deres seier i slaget. Vi er stolte av å bidra til denne arven og ærer 200-årsjubileet med denne eksklusive boksen.»

Den begrensede utgaven av Mexico 2010 gaveeske vil være tilgjengelig for salg i begynnelsen av august på utvalgte butikker i Arizona, California, Colorado, Illinois, New Mexico og Texas, samt i Mexico. Veiledende pris per 750 ml flaske er $ 44.99 til 49.99.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *