Lade Gaards Pilsner fra Rema1000

Filed under: Nyhetshjul,Øl Norge,Øl Nyheter |

Med en etikett som sier «Lade gaardsbrygghus» ble jeg litt nysgjerrige på hva denne nykomlingen var. Det var helt nytt for meg at det fantes et brygghus til på Lade, E.C.Dahls Bryggeri ligger jo bare et stenkast unna «Lade gaardsbrygghus»

Men med litt mer utforskning bak på flasken så kommer det fram ar den stammer fra Grans bryggeri. Her er hva de selv sier om dette ølet.

Lade Gaards Pilsner er brygget etter gamle håndverkstradisjoner, med lang ettermodning på fat. Den langsomme prosessen og de unike råvarene gir et aromatisk, friskt og smaksrikt øl med en balansert maltsødme og et kontinentalt preg. Ølet er brygget med en blanding av gulvmaltet vårbygg og tradisjonell pilsnermalt, krydret med Tsjekkisk Saaz aromahumle. Vannet vårt henter vi fra Farrisvannet i Vestfold, som med sitt naturlige mineralinnhold og friskhet er særdeles velegnet for brygging av pilsnerøl.

Etiketten er av det nostalgiske slaget, og halvlitersflasken minner om gamle murere og er av den typen du kan vri av korken. Smaken var heller ikke den aller verste. Målt mot Dahls pils så er den fremdeles langt unna det beste øl’et vi har.

De mest populære søkene:

One Response to Lade Gaards Pilsner fra Rema1000

  1. Pingback: Er den nye emballasjen finere enn den gamle? | Drikkekultur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *