Med Guinness i Muffinsen og whiskeykrem på toppen

Filed under: Nyhetshjul,Oppskrifter,Ølsmaking |

Bruk-Guinness-i-Muffinsen-for-den-lille-ekstra-smaken

På bloggen til kjøkkentjenesten finner du oppskriften til verdens beste muffins. Det spesielle med denne muffinsen er at du bruker Guinness øl når du skal lage de.

Muffinsene er deilig mørke og nesten silkemyke, med whiskeykrem på toppen. Oppskriften på selve muffinsene er hentet fra Smitten Kitchen, men jeg gjengir den – som vanlig når jeg henter oppskrifter annet steds – med egne formuleringer. For enkelhets skyld gjengis den i cups. Jeg har et genialt enkelt dl-mål hvor det også er angivelse av cups. Dermed bryr jeg meg ikke om å regne om fra cup til dl hver gang jeg finner en oppskrift hvor man bruker cups. For øvrig er 1 cup ganske nøyaktig 2,4 dl.

Hele oppskriften finner du ved å besøke kjøkkentjenesten.

Send meg gjerne din favoritt oppskrift på mat eller annet godt der du bruker øl eller annen god drikke i maten.

 

De mest populære søkene:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *