Miller Coors lanserer Coors Light Silver Bullet Aluminum Pint

Filed under: Nyhetshjul,Øl Nyheter,Øl Verden |

Miller Coors sparker i gang sin lansering av Coors Light Silver Bullet Aluminum Pint, en nye aluminiums flaske med skrukork. Dette er Millers største nyhet på lenge og offisielt skal den være å finne i USAs butikker 1. september.

Miller Coors lanserer Coors Light Silver Bullet Aluminum PintLanseringen av den nye Silver Bullet Aluminum Pint kommer akkurat i tide til oppstarten av fotball sesongen. Light er Coors samarbeider med anerkjente quarterback Ron Jaworski.

I tillegg og som en del av Coors Light Silver Bullet Aluminum Pint lanseringen, vil Jaworski være til stede 09.09 i New Orleans til kick off for ligaen start for NFL sesongen 2010.

«Pass the Pint» er ett av programmene Coors Light for tiden er involvert i til fordeler for den sørøstlige regionen av USA som som ble så skadelidende av oljeutslippet i Gulfen. Slagordet «gi oss Gulfen tilbake» er et samarbeid med regionale mat senter for å hjelpe de tusenvis av familier som mistet sitt levebrød eller ble påvirket på andre områder av katastrofen.

Coors Light Silver Bullet Aluminum flaskene kommer med bilde av Rocky Mountain, og er tilgjengelig i 9-pakkninger og brett med 24 flasker. Lanseringen kommer med egen reklame på TV, radio, varehandel og på offentlig plasser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *