Noen morsomme øl programmer til din iPhone

Filed under: Nyhetshjul,Øl Norge,Øl Nyheter |

Har du en iPhone kan du få hjelpe i å navigere deg i den store øl verden. Det er rikelig med øl programmer tilgjengelig på iTunes – alt fra øl spill til referanseguider – selv programmer som prøver å måle nivåene av beruselse finnes.

iBeer

iBeer

iBeer er en av de morsomme programmer som egentlig ikke gjør noe, men er veldig underholde. Den simulerer en halvliter øl som du kan drikke. Med fem forskjellige øl sorter å velge mellom, vipp glasset (iPhone) tilbake og se ølet forsvinner. En liten burp på slutten er en ekstra bonus.

Gallagher’s Beer Guide

Gallagher's Beer Guide

Denne applikasjonen er et funn for en nybegynner eller en som ønsker å lære mer om forskjellige typer øl. Delt inn i 12 kategorier, inkludert brown beer, stouts og porter. Gallagher’s Beer Guide gir deg informasjon om smaks egenskaper, hva som er det populærsete valget innenfor hver kategori, og beslektede stilarter.

Guinness Pub Finder

Guinness Pub Finder

Det er noe umiskjennelig forfriskende med en kald Guinness. Den mørke farge og rike øl smak er nok til å ha denne på din iPhone. Programmet har som oppgave å finne nøyaktig hvor dette deilige ølet blir servert.

iBeers Pro

iBeers Pro

Med mer enn 2700 sorter står oppført i dette programmet. Hver øl er listet opp med hvilket land ølet kommer fra, bryggeri, type øl og flaske størrelse, samt brukervurderinger, og en mulighet til å legge den til din egen favorittliste.

Beer Match: Hvilken øl passer til maten

Beer Match: Hvilken øl passer til maten

Vet du hva slags øl går best med Cajun? Hva med lammekoteletter? Hvis ikke, kan Beer Match hjelpe deg. Ved med samling av 31 typer øl og med mer enn 500 forskjellige typer matvarer (inkludert oster), kan du umiddelbart finne ut om Pale Ale eller stout er et bedre valg når du planlegger menyen.

De fleste programmene koster rundt 10 kroner.

Har du andre tips på programmer så legg de inn på kommentar feltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *