Ny-designet Johnnie Walker Blue Label flaske med masse detaljer

Filed under: Annen Drikke,Whisky |

Johnnie Walker Blue Label

12. juli hadde Diageo som er produsenten av Johnnie Walker Blue Label et eksklusivt arrangement på Imperial Hotel, New Delhi for å markere den første globale visningen av sin nye flaske.

Arrangementet feiret merkets egene episke reise og avduking av en moderne redesign for den ikoniske luksus flasken som symboliserer Diageos flaggskip og som viser Scotch Whisky for fremtiden. Inspirert av Alexander Walkers Gamle Highland Whisky fra 1867, er Johnnie Walker Blue Label en verdig representant for den moderne whisky.

Arrangementet ble arrangert av den indiske skuespilleren Rahul Khanna og bestod av opptredener med blant annet DJ Mideval Punditz og dansegruppen Shiamak.

Feiringen er den første i en serie av lanseringen verden over hvor gjestene vil bli nedsenket i historien sammen med Johnnie Walker Blue Label.

Den ny designe-de flasken har masse detaljene og en tykk lyseblå glass beskyttelse på sideveggene. John Walker & Sons monogram og Royal Warrant er trykt direkte på glasset i gull farge. Antall flasker er nummererte og selvsagt begrenset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *