Øl og Mat festivalen 2010 i Kubaparken

Filed under: Festival,Nyhetshjul |

Det er igjen duket for Norges største arrangement med fokus på øl og mat. Her inviteres til en 5 dagers mat og drikkekulturell smeltedigel i sjarmerende Kubaparken. Gratis adgang, over 350 sorter øl. En omfattende og velsmakende matmeny, all vår mat blir laget med øl og serveres med god øl til! Fantastiske faglige seminarer om øl og mat. Med Gratis daglige livekonserter med kjente norske artister blir dette et arrangement du bør  få med deg nå på sensommeren.

Du kan leske din gane med øl fra mange kontinenter, og dekke din sult med ølretter som Biff med Bayer, Hot Vørter Chili Con Carne, Kyllingspyd  med Ale-teriyaki, Horgans Spareribs i Porter, Sakeøl marinert Thai-laks i Wrap, Spekemat, Sushi m.m.

På Øl- og matfestvalen får du et vidt spekter av smaksopplevelser av øl med og uten alkohol, mat og akevitt. Vårt fokus er “Øl i mat, øl til mat”.

Våre grunnleggende verdier er kvalitet, mangfold og “feelgood”. Slik vil vi at dere skal oppfatte arrangementet før, under og etter!

Åpningstider

Øl og Matfestvalen har åpent fra klokka 15:00 til 23:00 onsdag, torsdag og fredag. På lørdag og søndag er det åpent fra kl. 13:00 til 23:00.

Gratis inngang

Det er gratis inngang på arrangementet! Aldersgrense Det er 18.årsgrensen på festivalen. På enkelte deler har vi 20. års aldersgrense, ettersom vi har bevilgning for sprit.

Gå til Øl og Mat festivalen 2010 for mer informasjon

One Response to Øl og Mat festivalen 2010 i Kubaparken

  1. Pingback: Nyhet, Frydenlund Bayer -kraftigere øl, nå på boks | Drikkekultur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *