Om Drikkekultur

Drikkekultur.com er en side som gir deg nyheter og informasjon om hva som skjer og har skjedd med øl og annen god drikke, både her i Norge og ellers i verden.

Siden drives helt på frivillig basis og mest som en hobby. Artikler blir publisert jevnlig så det er ingen grunn å holde seg for lenge borte. Tips fra leserne mottas med glede.

Hvis du ønsker å sende oss reklamemateriell, pressemeldinger, vareprøver, forslag om omtale av nye produkter eller for generelle henvendelser er den beste måten å gjøre dette første gangen ved å fylle ut skjemaet nedenfor og fortelle oss hvem du er og hva du ønsker.

Bruk og misbruk av alkohol
Øl er et produkt som mange mennesker opplever at gir et positivt bidrag til deres liv. De aller fleste nordmenn nyter øl med glede. Øl er tradisjonelt en drikk som nytes der folk treffes til samvær og fellesskap. Når øl brukes riktig, er det en sosial drikk som bidrar til å føre folk sammen og skape en god atmosfære. Øl er en gammel norsk matdrikk, og hører med på matbordet både til fest og hverdags.

Samtidig er det ikke tvil om at misbruk fører til problemer for en del øldrikkere og deres nærmeste omgivelser. Grensen mellom bruk og misbruk er forskjellig fra person til person. Det vil i høy grad være individuelt både hva man ønsker, hva man tåler og hva som passer i ulike situasjoner.

Anbefale alle om og lese mer om bruk og missbruk av alkohol på drikkeglede.no

Bruk skjema for tilbakemelding, spørsmål, ønske om å få din Øl blogg eller øl klubb listet opp på drikkekultur.com

 

(påkrevet)
(påkrevet)


 

De mest populære søkene: