Overraskende god, Estrella Damm Barcelona

Filed under: Nyhetshjul,Øl Norge,Øl Nyheter,Ølsmaking |

[ad#120]Estrella Damm er et merke spansk pilsnerøl fra Barcelona i Catalonia. Ølet produseres av bryggeriet S.A. Damm, og har blitt laget siden 1876.

Et overraskende frisk og godt pilsner øl fra S.A. Damm bryggeri. Fin farge, god smak, muligens litt lite skum men anbefales å prøve.

Alkohol 4.6 %

Kjøpes på Rema1000, pris kr 25.-

Hjemmeside.

Estrella Damm Barcelona

S A Damm bryggeri Spania

S A Damm bryggeri Spania

Spanias eldste bryggeri
I 1876 kommer August K. Damm til Barcelona og grunnlegger bryggeriet Cervecera Damm. Familien hadde da hatt lange tradisjoner med ølbrygging i Alsace området. I 1910 slår han seg sammen med to andre Barcelona baserte bryggerier og flytter hovedkontoret til ”La Bohemia” hvor de fortsatt holder til. Damm S. A. er i dag Spanias eldste og tredje største bryggeri. De er det eneste bryggeriet basert i Barcelona og lokalpatriotismen er stor. Har du vært på bar i Barcelona så har du garantert fått servert øl fra Damm S.A

Bryggeriet har en lang tradisjon med å støtte opp under lokalt kulturliv og ulike sportsaktiviteter. Gjennom dette arbeidet er Damm S. A dypt forankret i folkesjelen i Barcelona og har utviklet seg i takt med byen. Estrella betyr stjerne på spansk og Estrella Damm ølet bar blitt en stjerne for folk i Barcelona og for millioner av turister som besøker byen hvert år. Lanseringen av Estrella Damm Inedit sees på som en spennende satsing og videreutvikling av en 133 år lang historie.

De mest populære søkene:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *