Pepsi med verdens første brusautomat for sosiale medier

Filed under: Media,Nyhetshjul |

Pepsi har avduket verdens første brusautomat for sosiale medier som lar brukerne gi en Pepsi som gave til sine utvalgte venner.

Brusautomaten vil komme med en interaktiv touch panel som gjør at brukerne kan kjøpe drikkevarer som tilbys av selskapet. Kundene vil også kunne få tilgang til den ernæringsmessige informasjon om hvert drikke.

Det spesielle i de nye Pepsi automatene er integreringen med sosiale medier.

Med denne brusautomaten vil brukere kunne gi en Pepsi til venner eller en i familien. Alt de trenger å gjøre er å skrive inn navnet på personen og deres mobilnummer. Brukerne får lov til å lage en spesiell tekstmelding som også kan inneholde en video melding.

Den som mottar meldingen får en spesiell kode som tekstmelding og kan få sin gratis Pepsi ved å skrive inn koden på en hvilken som helst Pepsi automat som støtter sosiale medier. Pepsi planlegger også Facebook og Twitter integrasjon i fremtiden.

Som Mikel Durham, Chief Innovation Officer i PepsiCo Foodservice sier:

«Vår visjon er å bruke innovativ teknologi til å styrke kontakten med forbrukerne og skape en ny måte for dem i å engasjere seg i våre merkevarer, deres sosiale nettverk og hverandre»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *