PepsiCo investerer nærmere 1.6 milliarder i Vietnam

Filed under: Brus Verden,Mineralvann,Nyhetshjul |

PepsiCo har forpliktet seg til å investere nærmere 1.6 milliarder i sin mat og drikke virksomhet i Vietnam de neste tre årene.

Vietnam representerer en av PepsiCo mest spennende vekstmuligheter, og denne investeringen er en refleksjon av vår tillit i dette landet og de talentfulle menneskene som bor og arbeider her, sier Saad Abdul-Latif, administrerende direktør i PepsiCo Asia, Midtøsten og Afrika.

Pengene skulle brukes til å øke produksjonskapasiteten, utvikle innovative produkter, styrke eksisterende merkevarer og lage utstyr som f.eks. kjølere.

Investeringen følger selskapets tidligere kunngjøring om planene i å investere i to nye fabrikker, en ny mat fabrikk i Binh Duong og ett nytt drikkevarer anlegg i Can Tho.

PepsiCo selger i Vietnam kullsyreholdige drikker som, Tropicana Twister, Aquafina vann, Lipton is te og to nye drikker, 7-Up Revive og Sting Pro.

PepsiCo også lovet å fortsette sitt program for å ta del i samfunnsansvaret.

PepsiCo lovte også å bidra til helsetjenester, utdanning og andre sosiale aktiviteter i regionen.

«Mens vi fokuserer på å utvikle vår virksomhet og våre folk, er vi like opptatt av å være en eksemplarisk samfunnsborger av Vietnam, » sier Abdul-Latif.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *