Red Bull trekker seg ut fra det amerikanske markedet

Filed under: Energi Drikk,Mineralvann |

red bull ut fra USA

Den verdensomspennende energidrikken Red Bull tar det skjeldrene skrittet i å trekke seg ut fra det amerikanske markedet – men de sier at de ikke har noen planer om å trekke sine produkter fra de andre 20 landene hver Red Bull selges i.

Red Bull er lite villig til å forklare sin årsak på hvorfor de dropper det amerikanske markedet, med det østerristiske selskapet har muligens forpliktelser som kolliderer med avtaler i Amerika.

«Red Bull Energy Shot er tilgjengelig i over 20 land verden rundt, fra Canada til Russland, » Kommunikasjons sjef Deutner sier. «Vi har ingen planer om å trekke dem tilbake fra markedet. «

Markedsinformasjon direktør ved Zenith International Gary Roethenbaugh sier at Red Bull ikke hadde klart å vinne de amerikanske forbrukere, akkurat slik som Pepsi fikk sine problemer med sin «Raw» ikke klarte å slå an i de markedene det ble lansert i.

Red Bull lanserte energi drikken i Europa i 2009, etter at den ble lansert i 2008 i USA og flere andre land.

Red Bull Energy drikk var tredje mest solgte energi drikken (med et økende salgsprognoser) i dagligvare markedet  der markedsleder 5-Hour Energy lå som nummer en pr desember 2010.

kilde: beveragedaily.com

De mest populære søkene:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *