Underberg styrker utvalget sitt til TFWA verdensutstillingen

Filed under: Annen Drikke,Likør,Nyhetshjul |

Den Tyske brennevin produsenten Underberg forbereder seg i å lansere en rekke nye produkter til TFWA World Exhibition i oktober

I år er Underberg også presentere sine produkter i en gjestfrihet suite på Hotel Gray d’Albion i Cannes.

DuChalet Sjokolade likør DuChalet Sjokolade likør

DuChalet Sjokolade likør er en sveitsisk spesialitet laget av sveitsisk sjokolade, raffinert med Dettling Kirsch (kirsebær brennevin) og presenteres i en attraktiv flaske med gyllent etikett.

Distell feirer med Amarula Distell feirer med Amarula

Distell, minnes sitt tiende år i år etter sammenslåing av Distillers Corporation og Stellenbosch Bondens Winery i 2000, de feirer med nyhetene som sitt flaggskip, Amarula som er rangert som en av verdens raskest voksende brennevin’s merker etter en undersøkt av Euromonitor International og omfatter salg av brennevin for 2009.

Amarula’s «Spirit of Africa» er nå den syvende største likøren og er en av to likør merker som har registrert vekst i de nedgangstider som har vært. Den ligger også på 86te plass på 2010 Impact Databank World’s Top 100 Premium Spirits Brands. Amarula selger nå i 103 land.

DuChalet Café likør DuChalet Café likør

DuChalet Café likør er laget av nykvernet, sterke kaffebønner. Avrundet med den fineste alkohol blir det en fløyelsaktig likør som kan nytes til alle anledninger. Den passer også til mange desserter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *