USA får sin Guinness Foreign Extra Stout

Filed under: Nyhetshjul,Øl Nyheter,Øl Verden |

[ad#120]Historien om Guinness Foreign Extra Stout innebærer en lang brygge tradisjon for å lage Guinness øl, samt den rike historien tilUSA får sin Guinness Foreign Extra StoutGuinness global eksport. Guinness Foreign Extra Stout dateres tilbake til 1801, da den først ble brygget på St. James’s Gate bryggeri i Dublin.

Opprinnelig kjent som West India Porter, ble det utviklet for å aktivere Guinness å sendes rundt om i verden. For å oppnå dette, ble det brygget med ekstra humle, som gir ølet en mer intens smak. Den ekstra humlen også fungerer som et naturlig konserveringsmiddel for ølet, slik at det å overleve lange reiser utenlands. Guinness Foreign Extra Stout gjorde sin debut i USA i 1817. Eksporter til USA ble avviklet under forbudet, og den varianten er nå gjør seg tilbake til markedet.

«Guinness Foreign Extra Stout appellerer til øl drikkere som elsker å utforske øl og leter etter en seriøs stout, sier Patrick Hughes, Brand Director, Guinness. «Det er et unikt øl med en særegen smak, aroma og farge og byr på Guinness fans en annen måte å nyte høy kvalitet, rik, tilfredsstillende Guinness erfaring som er kjernen i vår merkevare.»

En favoritt for mange rundt om i verden, Foreign Extra Stout utgjør nærmere 45% av Guinness salget globalt. Guinness Foreign Extra Stout vil bli å finne i butikker i USA som selger spesial øl fra oktober 2010 med en veiledende pris på ca. 60 kroner for en 4-pack.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *